Paste la cuptor cu branza si rosii

        1 lingura ulei de masline
          250 g bacon, taiat fasii
          1 ceapa mare, toccata
          1 lingurita boia iute
          700 g legume, tocate (2 dovlecei si 2 rosii)
          500 g rosii, tocate grosier, sau 400 g rosii din conserva
          50 g pasta de tomate
          2 lingurite mirodenii
          300 g paste
          125 g branza
          Paine cu usturoi pentru servit

Preincalzeste cuptorul. 
Incinge uleiul intr-o tigaie, adauga baconul, ceapa si boiaua si caleste 5 min, amestecand. Adauga legume si coace 3-4 min, pana incep sa se inmoaie. Adauga rosiile, pasta de tomate si mirodeniile si fierbe la foc mic 10 min.
Intre timp fierbe pastele timp de 2 minute, scurge-le si amesteca-le cu sosul. Pune intr-un vas de iena, presara branza si coace la cuptor 15 min.


Enjoy it!!