1 lingura ulei de masline
250 g bacon, taiat fasii
1 ceapa mare, toccata
250 g bacon, taiat fasii
1 ceapa mare, toccata
1 lingurita boia iute
700 g legume, tocate (2 dovlecei si 2 rosii)
500 g rosii, tocate grosier, sau 400 g rosii din conserva
50 g pasta de tomate
2 lingurite mirodenii
300 g paste
125 g branza
Paine cu usturoi pentru servit
700 g legume, tocate (2 dovlecei si 2 rosii)
500 g rosii, tocate grosier, sau 400 g rosii din conserva
50 g pasta de tomate
2 lingurite mirodenii
300 g paste
125 g branza
Paine cu usturoi pentru servit
Preincalzeste cuptorul.
Incinge uleiul intr-o tigaie, adauga baconul, ceapa si boiaua si caleste 5 min, amestecand. Adauga legume si coace 3-4 min, pana incep sa se inmoaie. Adauga rosiile, pasta de tomate si mirodeniile si fierbe la foc mic 10 min.
Intre timp fierbe pastele timp de 2 minute, scurge-le si amesteca-le cu sosul. Pune intr-un vas de iena, presara branza si coace la cuptor 15 min.
Enjoy it!!
Enjoy it!!